gitarrlektioner-grupplektionerFördelarna med anpassade grupplektioner är många. Gitarrlektionerna är både givande och roliga och man bildar själv grupp med en eller flera vänner. Oavsett ålder och nivå är ni lika välkomna. Flera gitarrgrupper här består exempelvis av föräldrar som tar gitarrlektioner tillsammans med sitt barn, kollegor som bildat en gitarrgrupp, barn som går på samma skola eller ungdomar och vuxna som spelar tillsammans. Rekommenderat är att ni i gruppen är på ungefär samma nivå men det går även bra ha gitarrlektioner tillsammans om ni spelat olika länge. Undervisningen anpassas alltid efter era förkunskaper och det ni i gruppen vill lära er och lyssnar på. Nedan följer några exempel på vad man kan lära sig.

Låtar av era favoritartister. Att utveckla gitarrspelandet genom att lära sig spela låtar är både roligt och givande. Genom att kombinera inlärningen av låtar med specifika kompmönster, ackordläggningar, tekniker, improvisation, teori eller gehör kommer ni utveckla ert gitarrspelande på ett strukturerat sätt och stegvis bygga på viktiga moment i ert gitarrspelande. Jag hjälper givetvis till att välja låtar som är på rätt nivå eller anpassar materialet för att ni ska lära er på bästa möjliga sätt. 

Kompa i olika stilar pop/rock/funk/blues/jazz/visor etc. Få ert gitarrspel att låta bättre och lär er att komma fram till passande komp till olika låtar. Ni kan även lära er att sjunga och spela samtidigt som ni ackompanjerar.

Ackord- Ni får lära er nya ackord och ackordläggningar. Få tekniker/ tips som kommer att hjälper till att bli snabbare på att byta mellan ackorden och att få ackorden att låta bra.

Teknik- Vi går igenom olika plektrumtekniker, högerhandstekniker och fingerspelstekniker för att ta ert gitarrspelande till nästa nivå.  

Skalor- Lär er allt från blues och pentaskalor till dimskalor och melodisk/harmonisk moll mm.

Improvisation/ Solon- Ni får tips och vägledning om hur ni blir en bättre solister. Ni lär er patterns, licks, snygga linjer och hur man kan använda olika skalor i olika låtar.

Teori- Vi går igenom steganalys, funktionsanalys, notläsning, tabulatur och skalor mm. 

Vill du ta anpassade grupplektioner pratar du ihop dig med en eller flera bekanta och sedan hör ni av er till mig för att hitta en passande tid. Det går även utmärkt att boka in grupplektioner direkt på hemsidan via bokningssystemet nedan. 

[CP_APP_HOUR_BOOKING id=”3″]