För dig som vill utvecklas utifrån dina unika förutsättningar och mål finns möjligheten till att ta individuella gitarrlektioner. Oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad anpassas gitarrlektionerna efter dina förkunskaper och mål. Nedan följer några exempel på vad du kan lära dig.

Låtar av dina favoritartister. Att utveckla gitarrspelandet genom att lära sig spela låtar är både roligt och givande. Genom att kombinera inlärningen av låtar med specifika kompmönster, ackordläggningar, tekniker, improvisation, teori eller gehör kommer du utveckla ditt gitarrspelande på ett strukturerat sätt och stegvis bygga på viktiga moment i ditt gitarrspelande. Jag hjälper givetvis till att välja låtar som är på rätt nivå eller anpassar materialet för att du ska lära dig på bästa möjliga sätt.

Kompa i olika stilar pop/rock/funk/blues/jazz/visor etc. Få ditt gitarrspel att låta bättre och lär dig att komma fram till passande komp till olika låtar. Du kan även få träning och tips för att bli bättre på att sjunga och spela samtidigt som du ackompanjerar.

Ackord- Du får lära dig nya ackord och ackordläggningar. Få tekniker/ tips som kommer att hjälpa till dig att bli snabbare på att byta mellan ackorden och att få ackorden att låta bra.

Teknik- Vi går igenom olika plektrumtekniker, högerhandstekniker och fingerspelstekniker för att ta ditt gitarrspelande till nästa nivå.

Skalor- Lär dig allt från blues och pentaskalor till dimskalor och melodisk/harmonisk moll mm.

Improvisation/ Solon- Du får tips och vägledning om hur du blir en bättre solist. DU lär dig patterns, licks, snygga linjer och hur man kan använda olika skalor i olika låtar.

Teori- Vi går igenom steganalys, funktionsanalys, notläsning, tabulatur och skalor mm.

Via bokningssystemet nedan kan du boka gitarrlektioner upp till 2 veckor framåt. Önskar du boka en regelbunden tid varje/varannan vecka eller gitarrlektioner längre fram i tiden är du välkommen att ta kontakt med mig via kontaktformuläret.

[CP_APP_HOUR_BOOKING id=”3″]