Välkommen till Gitarrkursen.se och att ta gitarrlektioner i Stockholm. Jag som leder gitarrlektionerna och driver gitarrkursen.se heter Dimitrij von Martens. Jag är utbildad musiker och har lång erfarenhet att hålla professionella gitarrlektioner för både grupper och individuellt. Dagligen ger jag gitarrlektioner till alla möjliga i åldrarna 6-70 år, nybörjare till personer som har spelat i upp till 25 år. Min vision är att gitarrlektionerna ska vara så givande och inspirerande som möjligt.

Gitarrlektionerna hålls på Södermalm, Högbergsbacken 9 (250m från Stockholms södra station). För att underlätta går det utmärkt att låna gitarr här under gitarrlektionen. Här finns även möjlighet att göra inspelningar vilket brukar vara ett bra och roligt mål att träna inför.

Utöver att utbilda gitarrister och musiker, vilket har tagit allt större utrymme i mitt arbetet de senaste 10 år, har jag de senaste 15 åren gjort spelningar på festivaler, företagsfester, krogar, kyrkor och privata tillställningar runt om i landet. Vid intresse att boka in mig som musiker är du välkommen att kontakta mig för mer info och upplägg.