Anna Mårlind – Anna Mårlind Konst & Sånt

För ett par år sedan hade jag förmånen att gå på en utställning med Anna Mårlinds konst. Jag blev helt förtjust, likt många andra (alla hennes tavlor blev utsålda direkt). Annas kreativitet utkristalliseras i konst, hantverk och handarbete. Vill verkligen tipsa om att ta en titt in på Anna Mårlind – Konst & Sånt där man får en glimt av det Anna Mårlind skapar. Ser man något av intresse till sig själv eller någon när&kär går det bra att höra av sig till Anna för mer info. Glädjande för mig och alla gitarrister är att Anna Mårlinds nya alster The Power of the Feminine finns på tillfälligt besök i min lokal på Högbergsbacken 9. Ta gärna en titt på den vid nästa gitarrlektion. Vid intresse att köpa The Power of the Feminine hör man av sig till Anna.

/Dimitrij von Martens


God Jul & Gott Nytt År

Vill passa på att hälsa alla gitarrister, elever, vänner och gitarrkursen.se-
besökare en God jul och ett Gott nytt år.  Är tacksam för det enormt stora intresset och även all positiv feedback och alla fina ord jag fått under årets gång. Ser fram emot ett nytt givande och spännande år med er!

Den fina pepparkaksgitarren av Stella får sammanfatta detta fantastiska gitarr-år

Julhälsningar, Dimitrij von Martens


PerfectPractice

Äntligen är Gitarrkursens nya träningsfunktion igång!

Under en längre tid har jag jobbat på idéer för att stimulera till en mer regelbunden träning och äntligen är PerfectPractice igång och finns uppdaterad på alla gitarristers personliga gitarrsidor.

/Dimitrij von Martens