Hos Gitarrkursen.se webshop kan du köpa strängar och tillbehör till din gitarr. Nedan följer de köpvillkor som vi arbetar efter och som överensstämmer med gällande lagstiftning och våra egna riktlinjer. Vid ytterligare frågor kontakta oss på webshop@gitarrkursen.se.

100 % Nöjd kundgaranti
Vi vill att våra kunder skall vara nöjda kunder. Om du inte är helt nöjd med ditt köp så kan du utan frågor returnera dina produkter till oss inom 14 dagar och vi återbetalar dig hela ordervärdet minus fraktkostnaden.

Priser
De priser du finner på www.gitarrkursen.se är dagsaktuella priser i svenska kronor. Momsen redovisas i orderformuläret tillsammans med fraktkostnaden, som är 29 kronor, innan du bekräftar köpet. Fri frakt på alla köp över 300kr (240kr exkl. moms).

Betalning
Betalsidorna för kortbetalningarna är säkerhetsskyddade via SSL kryptering och även 3D-Secure certifierade vilket ger kunden en mycket hög teknisk säkerhet. Kundens kortuppgifter förmedlas direkt till banken via betalningssystemet och lagras varken hos Gitarrkursen.se, eller hos paypal och Payson som tillhandahåller betalningssystemet för kort.

Leveranstid
Leveranstiden är 2-3 arbetsdagar. Vi gör alltid vårt bästa för att fullfölja din beställning så snabbt som möjligt, om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet om detta skulle ske. Vi reserverar oss mot slutförsäljning, prisfel och eventuella publiceringsfel.

Ångerrätt
Enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har kunden 14 dagars ångerfrist från den dag han/hon tar emot varorna. Kunden skall kontakta kundservice, webshop@gitarrkursen.se, om han/hon vill returnera varorna. Varorna skall returneras oanvända och i originalförpackning med kvitto. Kunden får då alla pengar tillbaka utom fraktkostnaden. Gitarrkursen.se förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Gitarrkursen.se kommer ej att lösa ut paket mot postförskott.