Numera går det även bra att ha gitarrlektion digitalt via Skype. Jag får en hel del frågor kring gitarrlektionerna och nedan har jag försökt besvara de vanligaste. Har du andra frågor eller funderingar är du självklart varmt välkommen att höra av dig via mail/meddelande/samtal så svarar jag snarast möjligt mellan gitarrundervisningen. 

Hur lång tid innan behöver man meddela om man önskar ha gitarrlektion via Skype?

Jag är tacksam att veta i så god tid innan som möjligt men det går att ändra till att ha gitarrlektion på distans via Skype fram till 4h innan gitarrlektionen startar. För att ändra till att ha gitarrlektionen via Skype går det bra att maila mig eller skicka ett meddelande till 070-2837266.

 Gitarrlektion via Skype

Meddela alltid innan om du önskar ha din gitarrlektion via Skype. Då jag inte kan besvara mail/meddelanden/samtal samtidigt som jag undervisar kan du utgå från att jag är redo på Skype när din gitarrlektion startar även om jag inte har haft möjlighet att besvara meddelandet.

För bästa upplevelse rekommenderas att använda en större skärm såsom dator eller iPad. Mobil fungerar sjävklart om man inte har möjlighet att använda dator eller iPad. Absolut bäst resultat är att använda dator som är kopplad med nätverkskabel då uppkopplingen blir som bäst. Förbered dig gärna några minuter innan med att stämma gitarren och ett gott humör osv:) 

Om du önskat ha gitarrlektion via Skype ringer du mig på mitt Skypenummer https://join.skype.com/invite/dcVLqIbLq5HI när din gitarrlektionstid börjar.